| Kedvencekhez

Ma: 2016. 10. 24 hétfő, Salamon napja van. Holnap: Bianka napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

Katának vannak pillanatai, amikor élvezi a szingli létet, de amióta külön költözött férjétől, Hajdú Pétertől, gyakran érzi egyedül magát.

A Forma-1-es nézők igen furcsán szavaztak, az Amerikai Nagydíjon is Max Verstappen lett a közönségkedvenc, pedig elszúrta a bokszkiállást, majd kiesett.

Feltörték ismeretlen tettesek az orosz külügyminisztérium weboldalát – ismerte el Marija Zaharova, a tárca szóvivője vasárnap a Govorit Moszkva rádióadónak nyilatkozva.

Napi horoszkóp, ami segít elindítani a napod, legyen szó randiról, beszélgetésről vagy nagy bejelentésről. Szerelmi horoszkóp és útravaló, amit a négy elem ihletett. Forrás: Nők Lapja Café: Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2016. 10. 24. [...]

Talán sok minden van a múltadban, amit szeretnél megváltoztatni. Talán csak néhány döntésedet tartod rossznak, és az is lehet, hogy úgy érzed, mindent jól csináltál. Bárhogyan is van, ma lehetőséged van arra, hogy helyrehozd a korábbi rossz döntéseid hatásait. Hétfőn érdemes [...]

Utasrosszullét miatt két légitársaság járata is megszakította útját vasárnap, és az eredeti célállomás helyett ferihegyi repülőtéren szállt le.

Az ősz beálltával egyre hosszabbak az éjszakák, szürkék és ködösek a nappalok. A hideg, szeles időjárás pedig gyakran hangulatunkra is rányomja a bélyegét. Ám sajnos a levertség, fáradékonyság, vagy épp rossz közérzet hátterében ennél nyomósabb okok is állhatnak. Íme, [...]

A hideg évszakban kevesebb időt töltünk a szabadban, és jóval kisebb a választék idénygyümölcsökből is. Ezért nagyon fontos, hogy tudatos táplálkozással igyekezz feltölteni vitaminraktáraidat. Öt vitamin, melyekre télen különösen nagy szükséged lehet.Forrás: Nők Lapja [...]

Szervezetünk vitaminszükségletét nem csupán nemünk, de életkorunk és még számos egyéb tényező is befolyásolhatja.

A megfelelő arcápolás alappillére egy jó arckrém kiválasztása, ami nem csak bőrtípusunknak megfelelő, de teljesíti a vele szemben támasztott egyéb elvárásainkat is.

A korababák sokszor küzdenek különféle fejlődési hátrányokkal, ám sok gyermekintézmény nem fogadja be őket, nincsenek felkészülve erre a feladatra.

Már megszokták, hogy sokan furcsán néznek rájuk, amiért fiatal, értelmiségi nőként a mezőgazdaságban találták meg a számításukat.

A zöldek és a gazdák szövetsége áll az élen. [...]

A monacói uralkodóház tulajdonába került az a philadelphiai lakóház, ahol Grace Kelly Oscar-díjas színésznő felnőtt, és ahol III.

Dolgoznak annak a kiderítésén, hogy mi is történhetett valójában. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső