| Kedvencekhez

Ma: 2018. 5. 26 szombat, Fülöp napja van. Holnap: Hella napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Belföldi hírek

Ungár Péter, az LMP elnökségi tagja részesedést szerzett az Azonnali.hu nevű hírportálnál - jelentették be képregényes formában. A közéleti tematikájú lapot eddig néhány újságíró működtette, de úgy hallottuk, Ungár bővíteni szeretné a csapatot, elsősorban a megszűnt [...]

Bár Írországban még zajlik a szavazatszámlálás az pénteki népszavazás után, szombat délelőtt az abortuszellenes Save The 8th kampány szóvivője, John McGuirk elismerte, hogy vesztettek.

"A kormány tartsa tiszteletben a tudományos élet szabadságát." [...]

Ma elszórtan számíthatunk zivatarokra, amelyek legkisebb eséllyel a Nyugat-, Északnyugat-Dunántúlon fordulhatnak elő.

Már októberben bíróság elé állítják Olasz-országban a 2017 januárjában történt veronai busztragédia felelőseit, köztük a busz magyar sofőrjét, V.

Brüsszel olyan, mint a szovjet idők Moszkvája, Juncker egy őrült, Orbán pedig számukra a legnagyobb rémálom – mondta Nigel Farage, a Brexit-kampány arca a Hetek című országos közéleti hetilapnak adott interjújában. Farage az Európai Unió jövőjéről, valamint saját, a brit [...]

Az Azonnali nevű híroldal szombaton bejelentette, hogy az LMP-s Ungár Péter bevásárolta magát a lapba az eddig tulajdonos, Gerényi Gábor mellé.

A Duna Televízióban és az M5 kulturális csatornán sugárzott elődöntőben kilenc tehetség állt újra a zsűri elé. Hegedűvel jutott tovább a korcsdoportos válogatóból Nagy Torma Krisztina (harmonika), Kászoni Annamária (magánének), Győri András (oboa), Ninh Duc Hoang Long (mag

Olvasónk megrázó levélben írta le az esetet. A sofőr időben ki tudott ugrani a járműből. [...]

Húsz lakásból 118 embert kísértek biztonságos helyre. [...]

Húsz lakásból 118 embert kísértek biztonságos helyre. [...]

Rutinellenőrzésre állították meg a pénzügyőrök Cigándon a magyar rendszámú személyautót. Már éppen engedték volna tovább, amikor az egyik pénzügyőr hegesztés nyomára figyelt fel a hátsó lökhárítónál.

A tüzetesebb átvizsgáláskor kiderült, hogy az autót teljesen [...]

Molnár Ágnes hozzátette: a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat lezárták, a forgalmat Szakcs felé terelik el.
– MTI –
VISSZA A KEZDŐOLDALRA [...]

Benito MussoliniFotó: Roger-ViolletA genovai bíróság beidézte azokat a szülőket, akik Benito Mussolininek nevezték el a 14 hónapos kisfiukat. A testület most megpróbálja rávenni őket a névváltoztatásra, mert úgy látja, sok későbbi szívatástól kímélnék meg a gyereket [...]

A Magyar Honvédség fejlesztésében a légierő prioritást élvez - közölte a honvédelmi miniszter az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.

A Dunába zuhant egy autó Budapesten, a Várkert Bazár magasságában. [...]

Antidemokratikusnak tartja az igazságügyi miniszter, ha a bírók átértelmezik a jogot. [...]

A nettó kereset tekintetében csak Mexikót és Lettországot előzzük meg. [...]

A Szövetségi Nyomozóiroda (FBI) pénteken arra figyelmeztetett, hogy az orosz hackerek otthoni és irodai routerek százerzerit törhették fel, hogy adatokat gyűjtsenek a  felhasználókról.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső