| Kedvencekhez

Ma: 2019. 5. 22 szerda, Júlia, Rita napja van. Holnap: Dezső napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Életmód hírek

... [...]

Az élesebb szemű látogatók már kiszúrhatják a másfél kilóval született fehér oroszlán kölyköt. A Szegedi Vadaspark mindenkit arra kér, hogy kopogással, villanófénnyel és egyéb másképpen sem háborgassák a családot. [...]

Az Olsen ikrek kishúga, Elizabeth Olsen is részt vett azon a meghallgatáson, amin a Trónok harca Daenerys Targaryenjét keresték.

Internetes vásárlás során megesik, hogy olyan dolgokat is a kosarunkba teszünk, amelyeket egyáltalán nem akartunk megvenni.

Will Smith tavaly nyáron Budapesten forgatta Gemini Man című filmjét, és különleges akcióval búcsúzott a várostól:

Magyarországon a tudatos táplálkozás, és ezzel egyetemben a táplálkozáskultúra nagyon kezdetleges, ezáltal gyakran még a szülőket sem érdekli, hogy mivel etetik a gyermeküket.

43 éves korában visszavonult Király Gábor. Az 1976-os születésű kapus a Haladás csapatából távozva akasztotta szegre a legendás szürke mackónadrágot. Király 1993-ban került a Haladáshoz, később [...]

Egy véletlennek köszönhetően pont tavaly szeptemberben láthattam az Aladdin színpadi változatát a londoni West Enden, így ha voltak is korábban kétségeim, hogy ez az animáltan elhíresült történet mennyire tud működni élő szereplős változatban, akkor azok ott azon nyomban [...]

A 90-es évek divatja, idén is minden formájában visszaköszön, de úgy tűnik, hogy nem csak a menőbb darabok kapnak helyet az üzletek polcain.

Gelencsér Tímea végzett a harmadik helyen az Exatlonban, ezzel együtt ő lett a második legjobban teljesítő női versenyző.

Vannak szavak, amik természetellenesnek hatnak, ha egymás mellé tesszük őket, és tény, hogy az időmilliomos anya sem a leghétköznapibb szókapcsolat.

Ha egy kicsit tudatosabban élünk, akkor rengeteg időt és pénzt is megspórolhatunk, ám erre egyik napról a másikra nem olyan egyszerű átállni.

Ha a Facebookon böngészünk, ha egy cikket olvasunk, ha az Instagram sztorikat pörgetjük ezernyi helyről támadnak minket a hirdetések.

Az online vásárlás nem újkeletű, azonban sokunk napi rutinjában mégsem szerepel, pedig értékes órákat, és idegtépő pillanatokat spórolhatunk meg egy-egy jó döntéssel.

A NASA fel­ké­ré­sére egy ma­gyar tudós, Ari Csilla ké­szíti fel azo­kat az űr­ha­jó­so­kat, akik a Holdra, ké­sőbb pedig a Marsra ké­szül­nek.

A hét végén haredi ultraortodox zsidó férfiak demonstráltak Jeruzsálemben, mert szerintük az Eurovízió záróeseménye megszentségtelenítette a szombatot.

Bridget Jones kalandjai lehet, hogy máris folytatódnak? A színésznő egy interjúban arról beszélt, hogy mindenképpen jöhetne a 4.rész, ő boldogan elvállalná.
[...]

Szia, Bence, a bukszád megvan még?

Mármost csak azért ütöttem meg ilyen bizalmas hangnemet, mert Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának alkalmazottja, úgy is mint közszolga, fiatalosan lendületes srác, akiről már korábban megírtam, hogy a népszerű közösségi o [...]

Nádai Anikó már több évadot lenyomott a saját talkshow-jával, de egy ideje nem jelentkezett új résszel. Nemrég kiderült, hogy ő vezeti majd a Házasodna a gazda című társkeresőt is, de emellett a saját műsora is visszatér a képernyőre, méghozzá az RTL Goldon.  [...]

Újra kifogták a Baranya megyei Merenye horgásztóból azt a 44 kilós pontyot, amelyet csak Púpos néven emlegetnek a horgászok.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső