| Kedvencekhez

Ma: 2018. 10. 20 szombat, Vendel napja van. Holnap: Orsolya napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Külföldi hírek

Mint írták, a Rákóczi Szövetség hetedik alkalommal hirdette meg idén ősszel a Kárpát-medencei középiskolák részére az Október 23-i Diákutaztatási Programot. A kezdeményezés célja, hogy a Kárpát-medencei magyar középiskolások ellátogassanak legalább egy határ átlép [...]

A rendőröknek végül sikerült rendet tenniük, de a krízisnek még nincs vége. [...]

Megszavazta a macedón parlament az ország új nevét, ezután Görögország sem fogja blokkolni a macedónok NATO-és EU-csatlakozását.

A szkopjei sajtó beszámolója szerint a szavazás egész napon át tartó halogatását követően végül a 120 tagú parlament 80 képviselője voksolt igennel, 39 pedig nemmel arra, hogy megváltoztassák az ország alaptörvényét.
A jobboldali ellenzék legnagyobb pártja, a Belső [...]

A nemzetközi hitelminősítő péntek éjjel Londonban bejelentette, hogy az eddigi “Baa2”-ről egy fokozattal “Baa3”-ra rontotta Olaszország hazai valutában és devizában kibocsátott államadósságának besorolását.
Az új osztályzat kilátása stabil.
[...]

A balközép kormánynak nem volt elég képviselője, de belevágott az alkotmánymódosításba. [...]

Jó érzékkel választ célpontokat a kormánypropaganda: az új kiszemelt Guy Verhofstadt a pályája leszálló ágában van, és nem igazán tud visszavágni.

Dzsamál Hasogdzsi szaúdi ellenzéki újságíró október 2-án belépett Szaúd-Arábia isztambuli konzulátusára, és többé nem adott életjelet magáról.

A New York Times szerint az amerikai nemzetbiztonsági főtanácsadó ezt jelenti be Moszkvában. [...]

17 nap hallgatás után az államügyész előállt a hivatalos változattal. [...]

Azzal vádolják, hogy a macskájának nem viseli gondját, de ez szerinte csak lejáratására szolgál. [...]

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) államtitkára köszöntő beszédében azt hangsúlyozta: akkor családbarát egy ország és egy település, ha több generáció békés, egymást támogató együttélését teszi lehetővé, nem egymás ellen játssza ki a generációkat, [...]

A templom vagyonkezelői tíz év alatt 36 millió eurót fognak fizetni a városnak, amiből fejlesztéseket fognak finanszírozni.

Mogherini, az Ázsia-Európa találkozót (ASEM) követően tartott sajtóértekezletén elmondta, a két kontinens a nemzetközi biztonsági helyzet tekintetében a globális fejleményeket úgy értékelte, hogy a védelemre is nagy hangsúlyt kell helyezni, ezért elő kell mozdítani a szab [...]

A KBA a kipufogógáz tisztítását végző berendezés vezérlésében kimutatott szabálytalan szoftveres megoldást talált 2013 és 2016 között gyártott, Euro 6 környezetvédelmi besorolású motorral szerelt Insignia, Cascada és Zafira modellekben.
A kocsikat vissza kell rendeln [...]

A 12. Ázsia-Európa (ASEM) csúcstalálkozót 51 ország állam- és kormányfőjének részvételével tartották csütörtökön és pénteken.
Beszédében Orbán Viktor rámutatott, hogy Magyarország három szempontból tud hozzájárulni a Kelet és a Nyugat együttműködésének megerősí [...]

220 támadást írnak a számlájukra, a legfiatalabb lány 11 éves volt. [...]

Most már nem lehet Thaiföldre menekülni a büntetés elől, ha az meghaladja az egy év börtönt. [...]

A produkciót a brit Tom Hooper rendezi, aki korábban A nyomorultakból is forgatott filmet és A király beszéde című filmjéért Oscar-díjat kapott.
A T. S. Eliot költeményei alapján született, Macskák című musicalt Andrew Lloyd Webber komponálta. A darabot 1981-ben mutatták [...]

Legalább ötvenen meghaltak. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső