| Kedvencekhez

Ma: 2019. 10. 17 csütörtök, Hedvig napja van. Holnap: Lukács napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

A világhíres énekesnő a megannyi tetoválása mellé készíttetett egy újat, méghozzá egy egészen különlegeset!

Budapest - Egy igen nehéz döntést hozott meg korábban Pikó András: a frissen megválasztott józsefvárosi polgármester, most 18 év után elköszön a Klubrádiótól.

Összességében a hatodik, sorozatban a harmadik Aranycipőjét vehette át Lionel Messi (32), a Barcelona argentin focistája.

Kitört a botrány Angliában, mert egy drogos tini gyilkossági ügye felmentéssel végződött a bíróságon. [...]

Autóbalesetet szenvedett a " Lesz még ez így se" című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazott Helen Hunt.

Összeütközött négy jármű a 33-as főúton Hortobágynál csütörtök délután, a balesetben ketten súlyosan megsérültek, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták -

A múmiák vizsgálata során olyan betegségre utaló jeleket találtak, mint a magas koleszterinszint. [...]

A legnagyobb brit ellenzéki erő, a Munkáspárt vezetője szerint a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) feltételrendszeréről csütörtökön elért megállapodás még rosszabb, mint az előző, amelyet a londoni parlament háromszor is elutasított. [...]

Megtámadták a vasárnapi önkormányzati választás eredményét a Ferencvárosban – adta hírül a megválasztott polgármester, Baranyi Krisztina Facebook-oldalán.

Rangos mezőnyben szerepel Szoboszlai Dominik (18), akinek a nevét korábban már többször említették Európa legtehetségesebb futballistái között.

Constance Hall a neveléssel kapcsolatos blogjában a punciban rejlő erőről mesélt, ami egy hatalmas löketet adott neki a szexuális életében.

A Máramaros megyei Oláhlápos és Rogoz szomszédságában lévő hegyvidéki erdőben saját fegyverével gyilkoltak meg egy erdészt.

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

Ilyen lehet a vitorlázórepülés is: néma siklás, talán csak egy kis halk surrogás hallik. Nincs zavaró motorhang, erőszakos rántások, csak a sofőr, meg az őt körülvevő burok. Aki vezetett már hibridet, ismeri az érzést, amit a Ford Mondeo hatványozottan jól hoz. [...]

Vizsgálatot indítottak a német hatóságok a Hamburg mellett található Farmakológiai és Toxikológiai Laboratórium ellen, az ottani körülményekről készült, hamar terjedő videó miatt -írja a HVG. [...]

Szolgálati lakás a kisgyermekgondozóknak, kulturált mosdó a játszótereknél a családoknak és XXI. századi ügyintézés – egyebek mellett ezért fog dolgozni a második kerület frissen megválasztott polgármestere a kerületben. Őrsi Gergely az ATV Start című műsorban azt is [...]

A jelen állás szerint a 2020-as év is a kamerás újdonságokról szól majd az okostelefonoknál, ezúttal azonban a szelfikamera lesz majd a fókuszban.

Egy hete meghalt a világ egyik legjobb színésze, Robert Forster. Ha nem tudod, ki ő, akkor egyrészt de, valószínűleg tudod, csak nem ismerős a neve, másrészt semmi baj, nem is kell tudnod, ki ő. A halálhíre a legtöbb újságban úgy jelent meg, hogy „meghalt a Jackie Brown és a [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső