| Kedvencekhez

Ma: 2019. 10. 18 péntek, Lukács napja van. Holnap: Nándor napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

Lady Gaga egészen súlyos sérüléseket szenvedett a legutóbbi koncertje alatt. A tánc közbeni baleset fő okozója az egyik rajongója volt.
[...]

Az etelközihez hasonló temetkezési profilú sírokat tártak fel Anapa városa mellett magyar és orosz régészek. [...]

Csütörtök este az amerikai Georgetown Egyetemen tartott beszédet Mark Zuckerberg, a szólásszabadságról és a Kínához fűződő viszonyáról is beszélt.

Jogerősen 90 napi elzárásra, illetve 180 ezer forint pénzbüntetésre ítéltek két zalai állatkínzót pénteken - közölte a Zalaegerszegi Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

Mit gondol arról, hogy nem megy zökkenőmentesen a kerületek ellenzéki átvétele? Ez a mai nap kérdése. A szavazás végeredményét Simon András ismerteti 17.55-től az ATV Nap híre c. műsorában. Tartsanak velünk! [...]

Összeszedtük megyénk legfontosabb programjait, válogasson kedvére! [...]

Amikor kiderült szeptemberben, hogy a Miss World Hungary tavalyi győztese, Szarvas Andrea is beköltözik a párkeresők közé, mindenkit meglepett.

Noha az európai uniós csúcstalálkozón a legtöbb tagállam az unió bővítése mellett érvelt, nem volt egyetértés Észak-Macedónia és Albánia csatlakozási tárgyalásainak megnyitását illetően, ezért a kérdés 2020-ban ismét a tagországok vezetőinek asztalára kerül - [...]

Hajszálon múlhat az új megállapodás jóváhagyása. [...]

Interjút készített a Magyar Nemzet Hornyák Zsolttal, a Puskás Akadémia nyáron szerződtetett vezetőedzőjével. Hornyákkal a felcsúti csapat nem a kiesés ellen, hanem a dobogóért küzd a bajnokságban. Akad azért egy kis gond is:„Az alapján, hogy a Fehérvár, a Ferencváros és a [...]

Magyarországon egyedülálló ötletversenyt rendez a Közszolgálati Egyetem a Design Terminallal együttműködésben. [...]

Öt jármű ütközött össze az M1-es autópályán Herceghalomnál a Hegyeshalom felé vezető oldalon péntek délután, a balesetben az első adatok szerint egy ember megsérült -

A leváltott polgármester szerint csak felhalmozott könyvek voltak, nem iratok. [...]

A legmagasabb hőmérséklet szombaton többnyire 19 és 26 fok között várható, de az Alpokalja, valamint a Kisalföld tájain ennél hűvösebb lesz.

Név szerint Christina Koch és Jessica Meir azok az amerikai asztronauták, akik a pénteki nap folyamán végrehajtották a történelmi cselekedetet.

Manfred Weber szerint amíg nincs „semmiféle fejlődés” Magyarországon, addig ez így is marad. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső