| Kedvencekhez

Ma: 2019. 1. 24 csütörtök, Timót napja van. Holnap: Pál napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

Több megyére figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat. [...]

A Renault csapatigazgatója szerint az, hogy a Red Bull nem engedte a távozó Daniel Ricciardót velük tesztelni a 2018-as szezonzáró után, azt mutatja, hogy tartanak tőlük.

Néhány napja árulta el Csukás István író, hogy három új rész készül az eredetileg 1976 és 1984 között futott magyar mesesorozatból, a Süsü, a sárkányból.

Az egyik olvasónk leveléből tudtuk meg, hogy csütörtök reggel szennyvíz öntötte el a Merényi Gusztáv Kórház sürgősségi osztályának egyik folyosóját.

Az épület kapujában transzparensekkel várták a vendégeket, valamint Soros György-maszkban a színpad elé ment néhány fiatal.

Teljes látogatási tilalmat rendeltek el Budapesten a II. számú belgyógyászati klinikán és részlegeset a II. számú gyermekgyógyászati klinikán, így a Semmelweis Egyetem nyolc klinikáján van már teljes vagy részleges korlátozás - közölte az egyetem a honlapján. [...]

Megrázta a református közösséget a szerda este, Budapesten történt tragikus kimenetelű tűzeset. A lángok a Ráday kollégiumban, csaptak fel, itt többségében a Károli Gáspár Református Egyetem Hittudományi Karán tanuló diákok éltek. A tűzbe egy ember meghalt. [...]

Kutatási célokra klónoztak öt majmot Kínában egy olyan makákóból, amelyet génszerkesztéssel alvászavarossá tettek - közölte csütörtökön a kínai állami hírügynökség.

Jelekkel fejezte ki szexuális szándékait Michael Jackson – állítja egyik áldozata. A 2009-ben elhunyt popkirály számos alkalommal zaklatta szexuálisan James Safechuckot, aki szerint a sztár az ujjával karcolta meg a kezét, ha érintkezni akart vele.
[...]

Ugye mindenki szereti a lekvárral töltött, édes, gőzölgő főételt, amin folyik a mákkal megszórt vajas öntet? Ezt a finomságot most mi magunk is elkészíthetjük. Mutatjuk lépésről lépésre. [...]

Már a Semmelweis Egyetem nyolc klinikáján van már teljes vagy részleges korlátozás [...]

Az ország nagy részén további havazásra, több megyében hófúvásra, néhányban ónos esőre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat.

Őrületes sikítozással és káromkodással teljesítették extrém feladatukat a ValóVilág 9 játékosai. [...]

Mint tudósításunkból is kiderült, a Momentum Mozgalom aktivistái mellett a Szabadfogás című műsor egykori publicistája, Gulyás Balázs is tiltakozott László Tamás fideszes országgyűlési képviselő XV. kerületi fórumán, ahol Bayer Zsolt kormányzati publicista [...]

Soha nem vettek még részt ilyen sokan az EU egyre bővülő oktatási és képzési programjában. [...]

Az eddigi híresztelések ellenére nem Los Angelesben temetik majd el a filmproducert, hanem itthon. [...]

Egy amerikai cég emberi orrváladékkal szennyezett papírzsebkendőt árul azok számára, akik maguk szeretnék eldönteni, mikor lesznek betegek.

Kétségkívül Európa egyik legkülönlegesebb politikusa a svéd Amanda Lind, aki hétfőn tette le hivatali esküjét mint Svédország kulturális minisztere – írta a Svenska Dagbladet napilap.

Verhofstadt szerint a kiválási megállapodás tisztességes mindkét oldal számára, és nem tárgyalható újra. [...]

14 év kihagyás után elég hatásosra sikerült a visszatérése a Valentino divatházhoz. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső