| Kedvencekhez

Ma: 2019. 10. 19 szombat, Nándor napja van. Holnap: Vendel napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

Korunk egyik legnagyobb irodalmi botrányhőse, Michel Houellebecq új könyve most az iszlám térhódítása helyett egyszerűen arról szól, hogy az élet elviselhetetlen.

A tűzoltók kiemelték a szerelvény alá került embert. [...]

Az első helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic mindkét szettben két-két alkalommal veszítette el a szervagémjét.

Az amerikai pénzügyminisztérium közleménye nem részletezte, hogy melyek a szankciókkal sújtandó termékek. [...]

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elfogultság miatt a kizárását kérte. [...]

A gazdasági válság után a tüntetések politikai válságba is süllyeszthetik az országot [...]

Budapest — Közös véradáson vettek részt az egyik legnépszerűbb napi sorozat, az RTL II-n futó Éjjel-nappal Budapest sztárjai.

Budapest — Bár már jó ideje nem húzza magára a Vasas mezét a kongói származású Jean-Claude M’bemba (55), a piros-kékek legendás focistája a mai napig kijár az NB II-ben szereplő együttes meccseire. Amúgy a sportágtól igencsak távol került. [...]

San José — Hoppá, Sarah Connort csókolja a Terminator! [...]

Dallas — A hétvégén debütál a háromszoros olimpiai bajnok, Hosszú Katinka (30) és csapata, a Team Iron az idén kezdődött International Swimming League (ISL) úszósorozat versenyén Dallasban. [...]

Dunasziget — Nyolc napja se éjjele, se nappala Gyurics Edinának, akinek a férje a múlt pénteken eltűnt, és azóta sem adott életjelet magáról.

Elképesztő szerencsésnek vallhatja magát az a kínai nő, akit közel 50 méteren át tolt maga előtt egy kamion, ám néhány horzsolással megúszta az esetet.

Jane Fondát ismét letartóztatták, mert egy tüntetésen felemelte a hangját a klímaváltozás kapcsán. [...]

Arnold Schwarzenegger végre kibeszélhette magából legnagyobb fájdalmait. [...]

A magyar versenyző a döntőben ipponnal maradt alul a georgiai Lasa Bekaurival szemben. [...]

Pécs — Augusztusi térdműtétje után már a felkészülésre összpontosít a kvangdzsui vb-n szexuális zaklatással vádolt Kenderesi Tamás (22).

Abu Bakr al-Bagdadi a világ egyik legkeresettebb embere, az Egyesült Államok 25 millió dollár (7 milliárd 225 millió forint) vérdíjat tűzött ki fejére.

2014: 3,283 
2015: 4,054 
2016: 5,143 
2017: 3,139 
2018: 2,299 
2019: 1,077
A Nemzetközi Migrációs Szervezetet (IOM) ennyi menekülő ember halálát regisztrálta a Földközi-tenger térségében az elmúlt 5 évben. Vannak, akik nem kerülhetnek be a statisztikába, mert észre sem ves [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső