| Kedvencekhez

Ma: 2019. 11. 13 szerda, Szilvia napja van. Holnap: Aliz napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

Velence polgármestere szerint a klímaváltozás miatt árasztotta el szerdán egy rendkívül magas - a feljegyzések kezdete óta a második legmagasabb - dagály a városát.

Gera Zoltán gőzerővel keresi a legjobb 21 éven aluli magyar labdarúgókat, de a korosztály válogatottjának edzője nincs könnyű helyzetben.

A DK frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatót tartott a kormánypárt módosító-javaslata kapcsán, ami jelentősen bővítené a képviselőknek kiszabható szankciók körét.

A kiberbiztonsági kutatóként dolgozó Lance R. Vick még a nyáron értesítette a szállodalánc vezetőit, hogy a szobába tett robotok nem biztonságosak. [...]

Szerdán az Ausztrália Adelaide városában történt a tragikus baleset. [...]

A családanya választás elé állt: több idő szeretteivel, vagy fogai és látása épsége. [...]

Egy budapesti cég volt a Koperben lefoglalt heroinszállítmány címzettje. [...]

Fideszes és KNDP-s képviselők, kösztük Kocsis Máté és Harrach Péter benyújtották az országgyűlési törvény módosításáról szóló törvényjavaslatukat.

Átadták az Ország Játéka 2019 díjakat, a pályázó gyártók és forgalmazók a nyertes játékokon feltüntethetik a megkülönböztetést jelző logót.

A legnagyobb fenyegetést a diófúró legyek jelenthetik a jövőben. [...]

A pár már augusztusban szakított egyszer, de aztán újra megpróbálták együtt. Most úgy döntöttek, végleg befejezik. [...]

A korongon a száz éve elhunyt költő tizenhét megzenésített műve szerepel. [...]

Hollandiában 100 km/h-ra korlátoznák a nappali maximális sebességet az autópályákon, a kiszivárgott tervezet szerint a sebesség korlátozása 2020-tól léphet hatályba.

David Villa a japán bajnokság zárásával végleg szögre akasztja. [...]

Kárpáti Rebeka augusztus elején jelentette be, hogy szakított focista vőlegényével. Az influenszer és párja már az esküvőt tervezték, aztán valamiért félresiklott a kapcsolatuk. Rebeka egy ideig egyedül akart lenni, most azonban úgy néz ki, újra szerelmes. A párja nem más, mint [...]

Újra tüntetnek a pedagógusok, november 30-án készülnek ismét megmozdulásra – derül ki a Pedagógusok Szakszervezete által küldött közleményből.

 A stop motion technikával készített felvételen a pizzasütés minden lépése megjelenik – ám a hozzávalók mind legóból vannak.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső