| Kedvencekhez

Ma: 2019. 10. 18 péntek, Lukács napja van. Holnap: Nándor napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

Győr — Szerény vagyonnal rendelkező, eladósodott politikus képe bontakozik ki az adriai luxusjachtozásról elhíresült győri polgármester, Borkai Zsolt vagyonnyilatkozataiból, aki ráadásul a bevallásai alapján vagyona jó részét örökléssel szerezte. [...]

A menopauza világnapján beszélgettünk Nyertes Zsuzsával (60), aki a tabuk ellenére is őszintén vall arról, ő miként élte meg ezt a kort.

Újabb tömegbaleset alakult ki a magyar utakon, ezúttal a 1-es számú főúton, Mosonmagyaróvárnál ütközött össze három személygépkocsi – írja a police.hu. [...]

Nagy a mozgolódás Zuckerbergék háza táján, amióta az év elején bejelentették: minden üzenet továbbításánál komoly titkosítási eljárásokat alkalmaznak.

Meghan Markle őszintén vallott arról, milyen érzés számára, hogy az esküvője és az anyasága kapcsán folyamatosan a média kereszttüzében van.

Brüsszel — Mind a 27 uniós tagállam elfogadta a csütörtökön Brüsszelben aláírt tervezetet az Egyesült Királyság EU-ból való távozásának feltételeiről.

A Disney mesék sorozatosan kapják a lehetőségeket arra, hogy élőszereplős változatokban, remake formájában is elvarázsolhassák a nézők szívét.

Eindhoven — Ismét mélypontra került VV Tivy (31), aki lányától több ezer kilométerre kezdett új életet. [...]

Több tucat kartondobozban szállítottak el ismeretlen dolgokat az első kerületi önkormányzattól néhány napja éjszaka – erről a kerület megválasztott momentumos képviselője, Gelencsér Ferenc készített felvételt. [...]

A Magyar Hang új száma interjút közöl Bödőcs Tiborral, ebből raktak ki kedvcsináló részleteket. „Most valóban bedurvult a dolog” - mondja a humorista, akiben felmerült a kérdés: hogyan reagáljon, amikor „a közélet a kokainról és prostikról szól”.„Eddig is tudtuk, [...]

A Samsung a Flightline Films segítségével egy speciális rendszert fejlesztett a Galaxy S10 5G-hez, amit 20 kilométeres magasságba küldenek majd fel.

Csinos csajok, apró bikinik, forró hangulat, medencés buli, táncoló dinoszauruszok – Curtis új, „Ő lehet hibás” című dalának videójában minden van, ami fokozza a kedélyeket.

A Scania bemutatta a legújabb Citywide autóbuszt, amely nemcsak tágasabb, de jobban is néz ki az elődnél. [...]

Fábián György kollégánk – aki márciusban első helyezést ért el az I. Kárpát-medencei korrektorversenyen – ezúttal sem kegyelmez a helyesírás és a fejtörők iránt elkötelezett olvasóink idegrendszerének. [...]

A lánykának nem csak anyja haláltusáját kellett végignéznie, de az azt követő rémségeket is túlélnie... [...]

A Fehér Ház szerint idő kell a szíriai tűzszünet életbe léptetéséhez. [...]

Budapest — A Feleségek luxuskivitelben című realityműsor után ismét a VIASAT3 csatornán, egy magyar sorozatban tűnik fel Csősz Boglárka (35).

Vállalati hírek mozgatják a piacot. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső