| Kedvencekhez

Ma: 2019. 9. 17 kedd, Zsófia napja van. Holnap: Diána napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

A hétvégén ünnepelte 35. születésnapját Harry herceg, aminek apropójából felesége egy fotómontázst állított össze életéről az Instagramon, mely több tekintetben is szívszorító lett, és egy érdekességet is tartalmaz.
[...]

A korábbi felnőttfilmes nem kedvenc csapata mezében szurkolt a hétvégén, amit sok drukker szóvá is tett. [...]

Kirabolták Samuel Umtiti, a Barcelona hátvédjének otthoni széfjét. [...]

Van, akinek az álmai csúcsa egy jó gruppen, van, aki irtózik tőle. Bevallom, én az utóbbi csoportba tartoztam. Amikor sok-sok éve egy srác azt feltételezte rólam, hogy a haverjaival szépen, sorban megdughatnak, teljesen kiakadtam. [...]

Korda György, Szandi és Vajna Tímea után Nagy Feró is egy álhíreket gyártó oldal áldozata lett. Az énekesnek elege van, így eldöntötte, hogy harcba száll a hazugságok terjesztőivel. [...]

Beütötte a fejét egy nyugdíjas neurológus a mátészalkai kórház parkolójában, három nappal később pedig rejtélyes körülmények között meghalt.

Andika produkciója nem az éneklésről, hanem a szeretetről szólt. [...]

A kempingezés nem való mindenkinek, de tény, hogy egy vadregényes, romantikus műfaj, amelynek lehetőségével előbb-utóbb mindenki szemez egy keveset.

Az élhetőség szempontjából előkelő helyen szereplő európai fővárosokban 500-600 ezer forintnak megfelelő összegbe kerül egy átlagos lakás havi bérleti díja – írja az Infostart.

Mérsékelt eséssel indulhat a hét második napja Európában. [...]

Közben módosult a Pest megyének szóló program. [...]

Úgy tudni, csak a Windows 10 egyik szoftververziójánál és csak bizonyos wifi-adaptereknél és eszközöknél tapasztaltak egy olyan hibát, amely lehetetlenné teszi a wifi használatát.

Két hallgató összeszólalkozott szombat este Szegedi Tudományegyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központban, egyikük a vita hevében késsel megsebesítette diáktársát – tudta meg a Délmagyar. A lap értesülései szerint szerelmi féltékenység okozta a [...]

Kevesen tudják, hogy a hirtelen tápváltás megterhelheti a kutyák szervezetét. [...]

Hatalmas tömeg volt kíváncsi a Szenes Iván-emlékkoncertre. A 60-as évek legmeghatározóbb zeneszerzőjének tiszteletére tartott rendezvényen olyan fellépőkkel találkozhattunk, mint Korda György, Zalatnay Cini, Nyári Károly, Koós Réka, Bodrogi Gyula.
[...]

A képviselőházi bizottság elnöke sokkolónak és veszélyesnek minősítette, hogy Trump élt a mentességre vonatkozó kitétellel.

Gulyás Gergely szerint a kormány számára elfogadhatatlan, ha a forrásokat politikai szimpátia alapján osztják el. [...]

A Publicus Intézet a Népszava megbízásából szeptember 9-14 között 1006 fő megkérdezésével készített reprezentatív közvéleménykutatásban vizsgálta a budapesti főpolgármester-választás várható eredményeit. Az összes megkérdezett körében Tarlós Istvánra 37 százalék, [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső