| Kedvencekhez

Ma: 2019. 10. 22 kedd, Előd napja van. Holnap: Gyöngyi napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

Szerintem százszor jobb a szabadban szexelni, mint a jól megszokott helyen, a hálószobában. A kedvencem, amikor csavargunk valahol a természetben, megkívánjuk egymást, és keresünk egy eldugottabb zugot az erdőben, ahol (valószínűleg) senki sem jár. Persze megvan a „veszélye”, [...]

Az orosz jégkorongcsapat, az Amur Habarovszk 300 ezer rubel (1,4 millió forint) pénzbüntetést kapott, miután a vezetőedző megfenyegette a bírót autója felgyújtásával.

Minden vádpontja alól felmentette kedden Ráduly Róbertet, Csíkszereda polgármesterét és Szőke Domokost, Csíkszereda alpolgármesterét a Maros megyei törvényszék -

Bizonyára mindenki emlékszik még Palotás Petrára, aki az RTL Klub indulása óta jelen volt a csatornánál, mi több a legnépszerűbb tévés személyiségek közé tartozott.

Az egész ország a 30 éves Tankcsapdát ünnepli, a zenekar jó barátja is felköszöntötte őket. [...]

Keddtől nem számít bűncselekménynek Észak-Írországban az abortusz, valamint jövő évtől már az azonos neműek házasságának sem lesznek jogi akadályai - írja az MTI.

Shay Mitchell a végéhez ért a terhes vlogjának, ami egy 33 órás vajúdással zárult. A színésznőnél problémák adódtak a szülésnél, így a császármetszés is szóba jött, de végtére is, sikerült természetes úton megszülnie a kislányát.
[...]

Téli álmából ébredt újra Lotfi Begi, Kollányi Zsuzsi és Roy közös dala, ugyanis már egy éve megszületett az „Ég veled”, de mostanra állt össze úgy, ahogy azt az alkotók elképzelték. [...]

Égi babérokra tör a Fricska Táncegyüttes! Papp Gergely Bálint, Papp Máté Bence, Popovics Márk és Szabó Dániel alkotta csapat szó szerint magasra tette a mércét az idei évben. Nem elégedtek meg saját korábbi Guinness rekordjuk megdöntésével, most egy kifejezetten veszélyes [...]

Valószínűleg drónozáshoz keresett megfelelő helyet, amikor bezuhant egy szakadékba. [...]

Gázrobbanás történt kedd délelőtt egy kétszintes családi ház egyik emeleti helyiségében a solymári Panoráma utcában, írja a katasztrofavedelem.hu.
[...]

Egy nemzetközi gyakorlat miatt több forgalmas útszakaszon is feltűnnek a járművek pénteken és szombaton - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) az MTI-vel.

Hivatalosan is megállapították, hogy a csombókos harangozómadár a világ leghangosabb madara. [...]

A német Lilium Aviation korábban már egy sor engedélyt megkapott az elektromos repülőgépe kifejlesztésére, most pedig egy zökkenőmentes tesztrepülésen is túl vannak.

A támadó a film végénél kezdett kiabálni, majd késsel hadonászni. [...]

A tagállamoknak még jóvá kell hagyniuk. [...]

A Scope Ratings újabb hazai társaság értékelését végezte el. [...]

Menesztették Aurelio Andreazzolit, az olasz labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Genoa vezetőedzőjét. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső