| Kedvencekhez

Ma: 2019. 8. 23 péntek, Bence napja van. Holnap: Bertalan napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

Mága Jennifer és Burai Krisztián közös száma felrobbantotta a színpadot a Thália Színházban, ahol április végén bemutatták az idei legjobb Budapest dalokat.

Bill és Anne egy skót nyugdíjas házaspár, akik 18 éve élnek együtt, ebből 12 éve házasságban, azonban a pár nemrégiben ismét oltár elé állt, mert a 71 éves férfi olyan súlyos demenciától szenvedett, hogy elfelejtette még azt is, hogy felesége van.
[...]

Amikor valami történik a világon, az biztosan pillanatokon belül megjelenik a közösségi oldalakon, köztük például a Twitteren is.

Oltásellenesek tüntettek gyerekestől Ukrajnában, Kijevben, az elnöki hivatal előtt, miután a törvényhozás elfogadta azt a javaslatot, ami megtiltja a nem oltott gyerekek oktatási intézményekbe történő belépését, és csak otthoni, illetve online oktatást tesz lehetővé számukra. [...]

A kajakos Kozák Danuta a péntek délelőtti előfutamból a második helyen jutott tovább 500 méter egyesben a szegedi, olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokságon:

A Központi Nyomozó Főügyészség hivatali visszaélés bűntette miatt nyomoz Demeter Márta országgyűlési képviselő ellen, aki azt hitte egy katona lányáról, hogy Orbán Viktoré.

Elizabeth Gilbert egy különleges memoárral lepte meg rajongóit, amely az 1940-es évek New Yorkjának színházi világába kalauzolja az olvasót.

Agárdi Szilvit, a szépséges látássérült lányt, még a Voice színpadán ismerhették meg a televízió nézői. [...]

A négy éve elhunyt Lemmy Kilmister 1979-ben kezdte el írni a dalt, de csak 30 évvel később fejezte be, és akkor is eltűnt.

A csodagyerekből átlagos felnőtt lett: az ötéves korában felkapott Szász Marci mindennapi életet él, amivel teljesen elégedett.

Kivégezték Floridában azt a sorozatgyilkost, aki többek között azért vadászott meleg férfiakra, mert őket hibáztatta félresiklott életéért.

Már a nyelviskolákban is tanárhiány van – írja a Világgazdaság.
A tanárhiányt egyrészt a pályaelhagyás, illetve az elvándormás okozza, valamint az, hogy rengeteg nyelvtanár dönt a magánoktatás mellett a kedvezőbb adózási feltételek miatt. 
Mindezzel párhuz [...]

Először figyelhették meg tudósok, amint egy feketelyuk "felfal" egy neutroncsillagot. A kozmikus esemény feltehetőleg mintegy 900 millió éve történhetett, de a Földön a LIGO és Virgo gravitációshullám-obszervatóriumok csak augusztus 14-én észlelték a jeleit. [...]

Elmarasztalta a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága az NBII-es Dorogot a szurkolói viselkedése miatt. A bizottság nem magától cselekedett, az MTK feljelentése kellett már ahhoz is, hogy egyáltalán foglalkozzanak a botrányos meccsel.Én ugyan MTK-szurkoló vagyok, de a [...]

Egyre népszerűbbek az elektromos biciklik és rollerek. A sebességüket ugyan gyárilag korlátozzák, mégis gyakran találkozni olyan járgányokkal, amik ezt jól érzékelhetően túllépik. Vajon szabályos [...]

Az egész sztárvilágot felkavarta, hogy Miley Cyrus és Liam Hemsworth sok-sok év együttélés és házasság után végül külön utakon folytatják életüket, de a hír igaz, méghozzá olyannyira, hogy most az énekesnő is megszólalt a témában, mert már nem bírta elviselni a sok [...]

Jelentősen nőtt az ügyfélszámlák száma és a kezelt vagyon is a Kincstárnál az első hat hónapban, a lakossági ügyfelek már több mint 1301 milliárd forintot tartanak kincstári számlákon - derült ki a... [...]

A kormány 9000 forintos támogatást biztosít a nyugdíjasoknak – jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

Belga flamand politikusok felajánlották Belgium vallon vidékeit Donald Trump amerikai elnöknek egy euróért - jelentette csütörtökön este a Fox amerikai televízió.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső