| Kedvencekhez

Ma: 2019. 1. 24 csütörtök, Timót napja van. Holnap: Pál napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

Legkevesebb 13-an haltak meg Venezuelában a kormányellenes tüntetéseken - közölte helyi idő szerint szerdán egy ottani civil szervezet.

Tavaly 63 százalékkal nőtt az orosz bankok adózott eredménye 2017-hez képest. Az orosz jegybank azt közölte, hogy a bankágazat profitja 1300 milliárd rubel (1 rubel=4,23 forint) volt tavaly a 2017.... [...]

Tényleg az összeomlás szélén állt a Honvédkórház sürgősségi centruma tavaly - derül ki a részleg hamarosan távozó vezetőjének leveléből.

Állítólag közel 10 millió forintot adakozott havonta, aminek a halála vethet véget, és ez ki tudja, milyen károkat okozhat emberek életében.

Különleges alkalmazással rukkolt elő nemrég a szépségálpolási termékeket gyártó Olay: a mesterséges intelligencia segítségével bárkiről megmondják egy szelfi alapján, hogy hogyan néz majd ki 20 év múlva. Vagy legalábbis hogyan nézhet majd ki. [...]

Az elmúlt időszakban többször is könnyekkel küszködve írtuk le, hogy a 991-es Porsche 911 GT3 és GT3 RS lehetnek az utolsó szívómotoros 911-esek, hiszen a nemrég bemutatkozott 992-es sorozat ugyanilyen jelölésű verziói már tubómotorral készülhetnek. Most azonban úgy tűnik, h [...]

Mindig is fiatalon szeretett volna anyuka lenni a műsorvezető, aki már új otthonukat is berendezte a vasárnap született Noénak.

Palvin Barbi sok évnyi szingliség után úgy érzi, végre megtalálta a tökéletes pasit, méghozzá Dylan Sprouse személyében.

Nyáron is erről szóltak a hírek, akkor nem lett belőle semmi. Talán majd most. [...]

Kilencvenhat éves korában elhunyt Baránszki Tibor, aki a második világháború idején Magyarországon ezrek életét mentette meg – közölte szerdán az MTI-vel az elhunyt fia, Forgács Péter szemészprofesszor. Baránszki Tibort vasárnap, a New York államban lévő Buffalóban, [...]

Az Afrika-bajnokság, a Pánamerikai bajnokság és az Európa-bajnokság eredményét is figyelni kell. [...]

Eltalálta Ámor nyila az énekesnőt: Tóth Vera boldog és büszke, hogy újra rátalált a szerelem egy titokzatos férfi mellett!

Életveszélyesen megfenyegették Csuja Imrét, a rendőrség már nyomoz. [...]

Elhalasztották az Egyesült Államokban az elnök hagyományos évértékelő beszédét, amit a tervek szerint majd csak a kormányzati leállás vége után tartanak meg.

Egyik közeli barátja szerint Andy Vajna egyáltalán nem készült a halálra és nem tűnt úgy, mint aki komoly beteg.

A police.hu közleménye szerint a kollégium második és harmadik emelete gyulladt ki. Az oltási műveletek közben egy megégett holttestet találtak a harmadik emeleten, a lépcsőfordulóban.
Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek korábban elmond [...]

Közel két évtizedes titkokat, féltve őrzött történetek mutatunk be Jimmy életéről és haláláról a Bors 24 oldalas, csütörtökön megjelenő mellékletében. 
[...]

Orvoshiány miatt nem tudnak időpontot adni hasi ultrahangvizsgálatra egy budapesti kórházban – derült ki az RTL Klub Híradójából.

Tanárként a keresztény-zsidó párbeszéd előmozdításáért dolgozott. [...]

Első számsorsolás:
1 (egy)
2 (kettő)
8 (nyolc)
15 (tizenöt)
24 (huszonnégy)
30 (harminc)
34 (harmincnégy)
Második számsorsolás:
3 (három)
4 (négy)
8 (nyolc)
9 (kilenc)
12 (tizenkettő)
13 (tizenhárom)
25 (huszonöt)
Nyeremények:
7 találatos szelvény nem volt;
a 6 találatosokra 242 [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső