| Kedvencekhez

Ma: 2019. 1. 24 csütörtök, Timót napja van. Holnap: Pál napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

Reni prémium kényeztetésben részesítette Adrit, az éj leple alatt. [...]

Alaposan rendre intette közönségét Szabó Kimmel Tamás, akit nézői annyira kihoztak a sodrából, hogy kétszer is kilépett szerepéből, csakhogy rápiríthasson közönségére.

Washington nem fogadja el diplomatái kiutasítását Nicolás Maduro venezuelai elnöktől - közölte szerdán este kiadott újabb közleményében Mike Pompeo amerikai külügyminiszter.

De egyes híradások szerint ennél jóval többen vesztek oda. [...]

Carlo Pedersoli idén lenne 90 éves, de csak most készült róla dokumentumfilm, amelyből soha nem látott részletek derülnek ki eseménydús életéről.

"A mai napig vannak meleg álmai" - mesélte a minap a magyar közszolgálati televízió egyik műsorában egy általa "ex-gay pszichiáternek" nevezett emberről Szőnyi Szilárd, a Heti Válasz egykori újságírója, aki a "meleglobbi" elleni küzdelemre tette fel életét. Nem tudom, hogy David [...]

Bori Sára Hélène holland - magyar énekes, dalszerző és szövegíró és Szedlár Dávid basszusgitáros-producer (10bel) hosszútávú zenei együttműködése 2011-ben indult el.

Az olasz, a német, a cseh, a lengyel és a szlovák gyárak érdekképviseletei szolidaritási nyilatkozatokat írtak alá.

Egyre több jel utal rá, hogy kistestvért kaphat a Ford Ranger. [...]

Komolyabb, tartós napsütésre legalább a hétvégéig nem kell számítani: ma pedig újabb adag hó érkezik. [...]

A Kona egy újabb élhető elektromos, csak legyen rá keret, utána kezdődhet a spórolás. [...]

"2018. szeptember 1-én egy működésképtelen SBC-t vettem át" - írta búcsúlevelében kollégáinak Burány Béla, a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumának (SBC) hamarosan távozó, osztályvezető-helyettessé visszalépő megbízott vezetője, Burány Béla. Burány ezzel [...]

Elindult a Villér hét a villában ahol a lakóknak próbatételeket kell majd kiállniuk. [...]

Lezárult a tankönyves perek alapszakasza, amelynek során magánkiadók perelték be az Oktatási Hivatalt (OH), mivel az nem hosszabbította meg összesen 123 korábbi tankönyvük engedélyét.

A kormányellenes megmozdulásokon az államfő lemondását követelik. [...]

A 74 éves korában elhunyt filmmogul ott segített, ahol csak tudott: Andy Vajnának hatalmas szíve volt, vagyonából pedig gyakran nagyobb összegekkel segített azokon, akiknek szüksége volt rá.

Hogy lesz egy cserfes, görög származású magyar kislányból a város egyik legbefolyásosabb asszonya? [...]

Három hónapos növekedés után 2019 januárjában októberi szintjére ment le a GKI konjunktúraindexe. Kissé az üzleti és a fogyasztói várakozások is romlottak, s főleg ez utóbbiak az egy évvel korábbinál... [...]

Könnygázfelhő oszladozik Caracas központjában a boliváriánus rendőrség, vagyis Nicolas Maduro karhatalma és az ellenzéki tüntetők összecsapásai után.Fotó: Marcelo Perez Del Carpio/Anadolu AgencyLegalább 13-an vesztették életüket szerdán a venezuelai zavargásokban, jelent [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső