| Kedvencekhez

Ma: 2019. 11. 19 kedd, Erzsébet napja van. Holnap: Jolán napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Összes hír

... [...]

De jó eséllyel vezérigazgató maradhat a fővárosi vagyonkezelőnél a Tarlós-korszakban kinevezett Barts J. Balázs. [...]

A válság óta nem volt ilyen szerény exportnövekedés. [...]

Válik Feke Pál és Gyenesei Leila. A színész és a volt világbajnok öttusáznő több mint hat éve voltak együtt, három éve házasodtak össze. Most a sztárpár váratlanul Facebookon jelentette be, hogy meghozták életünk legnehezebb döntését: külön utakon folytatják életüket. [...]

Egy amerikai fogyasztók körében végzett új kutatás szerint a vezeték nélküli fülhallgató az egyik leginkább vágyott ajándék karácsonykor.

Elképesztő dolgot tett a Red Bull csapatának stábja a Forma-1-es Brazil nagydíjon. [...]

A tréningen hat megyéből összesen hét rendőrrel és hű társukkal dolgoztak a borsodi városban. [...]

Mai receptünk egy istenien finom főétel, amit nem nehéz elkészíteni és tálalhatjuk rizzsel, tésztával vagy éppen házi galuskával.

Csak kapkodjuk a fejünket, olyan forradalmi újítások vannak a mesterséges húsok piacán. A műhúsos hamburger már Magyarországon is kapható - a Bors csapata is letesztelte -, és lassan már a nyomtatott ételek is elérhető közelségbe kerülnek. Egy kaliforniai cég azonban még [...]

Hamarosan jön a közlemény is. [...]

A Battista sportkocsi bemutatása csak a legelső lépcsőfok volt: új platform és modellcsalád készül. [...]

Egymás után panaszkodnak a Pernod Ricard nevű francia, szeszesitalokat gyártó cég alkalmazottai arra, hogy a munkahelyükön folyamatosan alkoholfogyasztásra kényszerítik őket.

Az országban rekordot döntött a háztartási hulladék mennyisége, főként a gyors ételek és az egyszer használatos csomagolóanyagok elterjedtsége miatt.

Szomorú hírt közölt Facebook-oldalán Feke Pál. Az énekes és felesége, Gyenesei Leila a jövőben külön utakon folytatják életüket. Pál azt írja, életük legnehezebb döntése volt ez, ám kislányukért a továbbiakban is mindent megteszek majd. [...]

Homályos emlékeim vannak a kamaszkoromról, de az tisztán él a fejemben, hogy 16 éves koromtól kezdve elszabadultam: minden hétvégén összejöttünk, és hajnalig ittunk a haverokkal.

A DK nem ellenzi a dél-budai szuperkórházat, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy az egészségügyre fordított összegeket racionálisan és hatékonyan használják fel -

Köllő Babett az élete egészen komoly mélységeibe engedett bepillantást a minap egy Youtube videós beszélgetésben.

Rácz Jenőnek A Konyhafőnök forgatásán lett szimpatikus az egyik versenyző, Gyuricza Dóri, azonban egészen addig nem lépett felé, amíg véget nem ért a műsor.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső