| Kedvencekhez

Ma: 2018. 12. 16 , Etelka napja van. Holnap: Lázár napja lesz.

Belépés

Regisztráció

IT hírek

A biztonságosabb közlekedéshez is hozzájárulhat az a ködöt előrejelző, a korábbinál pontosabb adatokat szolgáltató rendszer, amelyen a veszprémi Pannon Egyetem kutatói dolgoznak az Országos Meteorológiai Szolgálattal és a Pécsi Tudományegyetemmel közösen. [...]

Egy magas rangú pap 4400 éves, érintetlen temetkezési helyére bukkantak rá a régészek a Kairóhoz közeli Szakkarában – jelentette be szombaton Khaled Enani egyiptomi régészeti miniszter.

A robotika és a technológiai fejlődés újabb lépcsőfokával előbb-utóbb a négynapos hétvége is beköszönt majd Richard Branson, a Virgin Group alapítója szerint.

Alapból több mint 20 euróba kerül, de most határozott ideig ingyen beszerezhető a Subnautica, amelyben a víz alatt világ teremtményeivel és viszontagságaival is meg kell küzdeniük a játékosoknak. [...]

A problémát az jelenti, hogy a rendszer megfogja ugyan a műanyagot, de nem tartja meg. [...]

Különleges temetkezési helyre bukkantak felső-Egyiptomban, melynek érdekessége, hogy 5 méterrel a földfelszín alatt található.

Megtévesztőnek tartja az Apple marketingfotóit az amerikai Courtney Davis, ezért úgy döntött, beperli a céget. [...]

Ha valaki esetleg azt gondolná, hogy a nagy tech vállalatok számára minden arannyá válik, amihez hozzányúlnak, vessen egy pillantást az alábbi weboldalra.

Most először lehet hallani arról, milyen erőforrást kaphat a Samsung 2019-ben érkező csúcsmobilja, ami a mobilipar mellett a laptopok és a táblagépek piacát is újraírhatja.

A karácsonyi pulóverek sok helyen kötelező elemei az ünnepi készülődésnek. Most a Microsoft is készített egyet, ha már lúd legyen kövér alapon: a legrondább a Windows-logót tették rá. [...]

A Bloomberg tárta fel, hogy a Huawei kínai főhadiszállása egyben egy titkos labor otthona is, ahol jövőbeni technológiák után kutatnak.

Egy érdekes projekt részeként Kínában nem a szemétbe dobják a megmaradt, de emberi fogyasztásra már alkalmatlan ételt, hanem a csótányokkal etetik meg.

Teljesen legálisan, egy szoftverfrissítéssel próbálja meg az Apple, hogy mégis csak árulhassa az iPhone-okat Kínában.

Világrekordot kíván felállítani az LG a jövő év elején bemutatkozó 17”-es notebookjával, a Gram 17-tel. [...]

Az elmúlt 30 évben szinte teljesen eltűnt a négy éves, vagy annál is régebbi jégtakaró a Jeges-tenger felszínéről.

Több mint kétmilliószor töltöttek le olyan androidos alkalmazásokat, amelyekben egy igencsak trükkös kártevő tevékenykedett.

A hivatalos forrásból származó jelentések szerint az elmúlt másfél évben a kínai hackerek több olyan információt is elloptak az amerikai haditengerészettől, ami érzékenyen érintheti a hadsereget. [...]

A legfrissebb átláthatósági jelentés szerint a YouTube nemcsak a videókat, a hozzászólásokat is gőzerővel törli a rendszerből, összesne 224 millióig jutottak három hónap leforgása alatt. [...]

Szeptember közepén közel két héten át tátongott az a biztonsági rés a Facebook rendszerében, melyet kihasználva 6,8 millió felhasználó személyes fotói kerülhettek illetéktelen kezekbe.

Súlyos sérülékenységekre bukkant egy hibavadász a Microsoft rendszerében, amiket kihasználva át tudta venni az irányítást egy belépési információkat tároló aldomain fölött.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső