| Kedvencekhez

Ma: 2019. 7. 17 szerda, Endre, Elek napja van. Holnap: Frigyes napja lesz.

Belépés

Regisztráció

IT hírek

Az európai navigációs rendszer egyre pontatlanabbá válik: jelenleg 500 méteres tévedéssel dolgozik, ám ez bizonyos helyzetekben még mindig elfogadható.

Még rendes neve se volt, szívás lett volna, ha pont ez csinál katasztrófát. [...]

A jelek szerint semmit sem bíz a véletlenre a Samsung, az 5G-képes Note10-be mindent belepakolnak, amit csak lehet. [...]

A tervek szerint 2020 második negyedévében már emberekbe is beültetnénk azokat a szenzorokat, amivel a Parkinson-kórt és az epilepsziát is gyógyítanák.

A Windows-telefonok sikertelensége után a Microsoft a két nagy, sikeres platform, az Android és az iOS felé fordult, ezekre fejleszt alkalmazásokat.

Annak ellenére, hogy sokat tudunk a mélytengeri élőlényekről, még napjainkban is látni olyat, ami képes megdöbbenteni a kutatókat.

Az Alexa által használt mesterséges intelligenciát használná ki a brit egészségügyi minisztérium, hogy a felhasználók könnyebben hozzáférhessenek az egészségükkel, panaszaikkal kapcsolatos információkhoz. Az adatvédőknek máris kifogásuk van az ötlet ellen. [...]

Ha hihetünk a pletykáknak, a 2020-ban érkező okostelefonokba mostaninál is jóval erősebb kamerák kerülhetnek. [...]

Egykor a televízió közvetítette az Apollo-11 küldetés sikeres startját, ezúttal a YouTube-on lehet visszaidézni az eseményeket.

A vállalati ügyfelek kifejezetten örülhetnek a Microsoft újdonságának, mostantól már nem kell böngészőt váltaniuk a fejlesztésekhez.

Ha a klímatudósok előrejelzése beigazolódik, akkor globális átlagot nézve olyan meleg lesz júliusban, amilyen eddig még nem volt tapasztalható.

Magyarországról is megfigyelhető volt a részleges holdfogyatkozás kedd este. [...]

Alertben, a Föld legészakibb lakott helyén 21 Celsius-fokot mértek vasárnap. [...]

A PayPal gondozásában álló Xoommal akár buszon utazva is küldhető pénz az itthon élőknek, az utalás ráadásul perceket vesz igénybe.

Évente 2,2 milliméterrel emelkedik a tengerszint az Északi-sarkvidék térségében a klímaváltozás és az abból következő jégolvadás miatt -

Bár az új MacBook Air sem csúnya, a sebességet illetően más a kérdés: a 2019-es modellben lévő SSD kevésbé fürge.

A Kaliforniai Egyetem kutatói által létre hozott mesterséges intelligencia valamivel több mint egy másodperc alatt forgatta ki az ikonikus játékot.

Ősszel érkezik az Apple gondozásában készülő For All Mankind sorozat, ami máshogy emlékszik meg a holdra szállásról.

Nem csak a magyar kormány tekint kellemetlen szereplőként a magyar származású milliárdosra, Soros Györgyre. Sajtóhírek szerint az oroszok sem szimpatizálnak vele. [...]

Több millió ember személyes adatait lopták el hackerek a bolgár adóhivataltól, a hatóságok orosz szálat gyanítanak a háttérben.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső