| Kedvencekhez

Ma: 2018. 8. 17 péntek, Jácint napja van. Holnap: Ilona napja lesz.

Belépés

Regisztráció

IT hírek

Elegük lett abból, hogy városukban egyre több az erőszak, ezért léptek. [...]

Testtömegükhöz képest nagyobb aggyal rendelkeznek, ezért okosabbak a madarak és emlősök (köztük az emberek), mint a halak, a hüllők és a kétéltűek.

Az egyiptomi Szakkarában bukkantak rá, tehéntej és juh- vagy kecsketej keveréke alkotja, és brucellózist okozó baktérium is van benne.

Azt ígérik, hogy átvállalják az előfizetett szolgáltatást, hogy terhet vegyenek le az ügyfél válláról. [...]

Először "fürdette meg" a látogatók szeme láttára a Patagotitan mayorum nevű dinoszaurusz, a Földön valaha élt legnagyobb szárazföldi teremtmény rekonstruált csontvázát a New York-i Amerikai Természettudományi Múzeum. [...]

Egy vizsgálat 61 termék közül 48-ban kimutatta a szert. [...]

Egy igazán nagy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy tényleg megjelenjen a korábban már sokat emlegetett holografikus telefon.

A Hitch nevű applikáció ugyanúgy működik, mint az Uber, csak éppen a levegőben. [...]

Kiderült, nem természetes módon, száraz homokba temetve konzerválódott a vizsgált múmia, hanem egy különleges olajos, gyantás, növényi nedveket és cukrot tartalmazó keveréket alkalmaztak. [...]

A vízi mentők szerint a szülők nem figyelnek oda, míg a kicsik a vízben játszanak, ráadásul egyre több az olyan gyerek, aki nem tud úszni.

A középkategóriás, megfizethető készülékek tulajdonosainak is kiküld egy rendszerfrissítést a Samsung: megkapják azt az Androidot, amit most használnak a csúcsmobilo(so)k.

A kreativitás nem csak a művészi lelkületű emberek és nem is a zsenik kiváltsága. Bár sokan nem gondolnak bele, a kreativitás igenis fejleszthető, csupán arra van szükség, hogy képesek legyünk ellazulni és engedni, hogy szabadon szárnyaljon a képzeletünk. Mutatunk pár módszert, [...]

Egy speciális vegyület révén képesek csökkenteni bizonyos zöldségek, köztük a káposzta, a brokkoli és a kelkáposzta a bélrák kialakulásának kockázatát.

Egy angliai kutatás azt bizonyította be, hogy az emberek nemcsak hogy hajlandók véleményüket megváltoztatni, hogyha robotok egy csoportja másképp vélekedik, de a kísérletben részt vett gyerekek kifejezetten engedelmeskedtek robotok egy csoportjának, míg a felnőttek ezt [...]

A napokban rántotta le a leplet a Lenovo a ThinkPad P1-ről és a ThinkPad P72-ről, és a konfiguráció alapján mindkettő igazi erőgép lett.

Az ujjlenyomat-olvasó a legnépszerűbb és legbiztonságosabbnak tartott képernyőfeloldási-mód a magyar okostelefon-tulajdonosok körében – ez derült ki a Huawei több mint 7 ezer fő részvételével végzett online felméréséből. Az eredmény szerint a mobilokban mindössze néhány [...]

Úgy tűnik, visszatérőben vannak a jó kis kilencvenes évek, amikor virágkorukat élték az olyan kamu márkák, mint az Adios vagy a Hike.

Mostanra minden felhasználóhoz be kellett futnia a két nagy szoftvercég, a Microsoft és az Adobe augusztusi frissítéseinek.

Ezen a napon született meg Ebenezer Cobb Morley – az ember, akinek világszerte mindannyian köszönhetjük, hogy a foci ma olyan szép és izgalmas játék, amilyen.

A napokban fedezték fel a kiberbiztonsági szakemberek az Intel processzoraiban azt a hibát, amely képes feltörni a processzor legvédettebb részét is – azt, ahol az érzékeny adatokat (képeket, jelszavakat) tárolja a rendszer. Szerencsére már úton a megoldás. [...]

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső