| Kedvencekhez

Ma: 2019. 9. 23 hétfő, Tekla napja van. Holnap: Gellért napja lesz.

Belépés

Regisztráció

IT hírek

Amiről eddig csak találgattak, azt most megerősítette a gyártó: 108 MP-es kameraérzékelő kerül a kedden debütáló új Xiaomi-telefonba.

A Huaweinek megvan az ötlete, hogyan csempéssze vissza új csúcskészülékére a hiányzó Google-appokat, ha az USA-val való viszonya ezt lehetővé teszi.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) a Telekom két mobilinternetes díjcsomagja miatt indított vizsgálatot.

Sok mindent pletykáltak az Apple új csúcsmobiljáról, az iPhone 11 Pro Maxról, az iFixit pedig kiderítette, mi igaz ezekből.

Miközben 90 és 100 százalék közötti kijelző-készüléktest aránnyal villog ma már néhány csúcstelefon, a Xiaomi újdonsága akár ezt is meghaladhatja, a telefontestnél nagyobb kijelzőt kínálva. Érkezik a Mi Mix Alpha. [...]

A Samsung február óta tökéletesítette az összehajtható Galaxy Foldot, hogy ne menjen tönkre egy nap használat után.

Az okostelefonoknál az egyik legfontosabb szempont a felhasználók számára a minél hosszabb üzemidő. Úgy tűnik, ezt a Samsung nem bízza a véletlenre, és bivalyerős akkumulátort pakol legújabb okostelefonjába. [...]

Új szintre emelni a karbonsemlegességet az IKEA: a saját energiaszükségleteit már idén kitermeli zöldenergiával, utána másnak is besegítene a klímabarátabbá válásban.

Gigantikus porfelhővel lehetne a napsugarak útjába állni, hogy a Föld klímája lehűljön – véli egy nemzetközi kutatócsoport.

Egy őszi hangulatú Google-logó várja ma a kereső főoldalának látogatóit. A Föld északi féltekéjén hétfőn esedékes 2019-es őszi napéjegyenlőségre időzített ünnepi embléma kapcsán egy verset is felidézhetünk. [...]

Palkovics László szerint az e-sport a legdinamikusabban fejlődő sportággá nőtte ki magát, az 5G-s hálózatok megjelenésével pedig a lehetőségek határtalanok a további előrelépésre.

A tervek szerint a NASA nem közvetlenül a Holdra – később a Marsra – küldené az űrhajósait, hanem egy, a Hold körül keringő űrállomásra.

A globális gazdaság minden ágazatában megvan a lehetőség arra, hogy gyors mértékben a felére csökkentse az üvegházhatású gázkibocsátást 2030-ra, ráadásul mindenféle új találmány nélkül, csupán a jelenleg létező technológiákkal és magatartásbeli változtatásokkal – [...]

A világ egyik legősibb madárfajának maradványait fedezték fel az új-zélandi Waiparában. [...]

Még a "szuperkorallok" is bajba kerülhetnek az egyre melegedő óceánokban, ezek a nagy hőmérsékletingadozásokhoz szokott korallok is csak korlátozottan tudnak ellenállni a víz szokatlanul magas hőmérsékletének. [...]

A NASA vezetője azt ígérte, személyesen fog beszélni az orosz űrügynökség vezetőjével, az oroszok ugyanis nem akarják elárulni, hogyan keletkezett lyuk a Nemzetközi Űrállomáson.

Brit zoológusok két új óriásszalamandra-fajt azonosítottak, egyikük a világ legnagyobb kétéltűfaja is lehet. [...]

Százezrek jelezték, hogy részt vesznek az 51-es körzet szeptemberi lerohanásán, amihez az amerikai hadsereg egy fontos részének is volt néhány szava.

Összegyűjtöttük egy helyre a hét legérdekesebb, legolvasottabb technológiai és tudományos témáit. [...]

Emailben kéri az Amerikai Védelmi Minisztérium az alkalmazottaiktól, hogy a rendszerben lévő hibák miatt egyelőre tartózkodjanak az iOS 13 telepítésétől.

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső