| Kedvencekhez

Ma: 2020. 7. 15 szerda, Henrik napja van. Holnap: Valter napja lesz.

Belépés

Regisztráció

Beküldött linkek

Címkék

HACCP

HACCP thumbnail képe
http://www.haccp.co.hu A HACCP egyfajta minőségbiztosítási rendszer, amely elsősorban az élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásokra lett optimalizálva, olyan szabályokat és eljárásokat valamint dokumentációkat követel meg amely magára a cég meglévő folyamataira épül rá annak érdekében, hogy az adott vállalkozás higiéniai körülményei a legjobbak legyenek, kimenete a haccp kézikönyv, amely írásban tartalmazza az egyes eljárásokat és folyamatokat amelyeket az adott élelmiszerrel foglalkozó vállalkozásnak: legyen az élelmiszerbolt avagy étterem vagy büfé netán húsnagykereskedés vagy zöldségbolt be kell tartania.
pagerank: 0
2017. Jul. 19. 09:48

Suzuki Jeep

Suzuki Jeep thumbnail képe
http://www.suzukijeep.hu

Minden amit a Suzuki terepjárókról tudni érdemes: hírek, tesztek és bemutatók sok-sok fényképpen és videóval.

Felhasználó tapasztalatok, Suzuki rajongói találkozók és persze alkatrész csere-bere az oldalon. Egy független oldal a Suzuki terepjárókról a márka rajongóinak és azoknak akik még nem ismerik a Suzuki terepjárók előnyeit. Hírek érdekességek és bemutatók vélemények és valódi tesztek, igazi off-road környezetben: hóban, sárban esőben, erdőben és vízfolyáson át, homokos talajon és jeges havas utakon. Itt mindenki megtekintheti mit is tudnak a Suzuki terepjárók könnyű felépítésüknek és terepre optimalizált kialakításuknak köszönhetően. Nem véletlen, hogy az erdészek, vadászok és off road rajongók egyik legkedveltebb autója a Suzuki Samurai vagy későbbi nevén Suzuki Jimny, terepen ugyanis nem igen akad vetélytársa ezen remek terepjáróknak, hiszen ez a kategória nem a SUV rajongóknak készült annak minden előnyével és hátrányával együtt. A Suzuki Jimny és a Suzuki Samurai ugyanis vérbeli terepjáró képességekkel rendelkezik elmeny úttalan utakon, nincs az az emelkedő, csúszós út amely kifogna egy Suzuki terepjárón.

pagerank: 0
2017. May. 27. 18:41

Félelmetes mancs

Félelmetes mancs thumbnail képe
http://www.maifriss.hu/hirek/rss/%C3%A1llatok/20150225/f%C3%A9lelmetes-mancs-az-ablakban

Senki sem szeretne ilyen látványra ébredni nyitott ablakkal éjszaka ;)

pagerank: 0
2015. Feb. 25. 14:02

Amerika Mexikói határ

Amerika Mexikói határ thumbnail képe
http://goo.gl/PhoSXH

A modern kor egyik legújabb vasfüggönye több, mint 3.000 kilométeren keresztül választja el az Egyesült Államokat Mexikótól.

pagerank: 0
2014. Feb. 17. 00:45

terepjárós játékok

terepjárós játékok thumbnail képe
http://autos-jatekok.net/aut%C3%B3s-j%C3%A1t%C3%A9kok/terepj%C3%A1r%C3%B3s-j%C3%A1t%C3%A9kok
Szereted a nagyobb méretű kocsikat olyan tájakat, erdőket és homokos tengerpartokat felkutatni, ahol már a normál járművek elakadnak? Erre nincs lehetőséged? Mert még nem jött el a nyár? Mert nincsen terepjáród, hogy a havas hegyekre feljuss vele? Amennyiben mégis ki szeretnéd próbálni milyen lehet ez az érzés próbáld ki virtuálisan játékos formában. Bár a terepjárók nem a legnagyobb járművek, mégis sok esetben az átlagos gépkocsikhoz hasonlóan el lehet őket vezetni, mint például egy normál személyautót. Esetleg még nagyobb verdára vágysz egy teherautóra vagy traktorra netán darusautóra? Játssz ez esetben a kamionos játékokkal, amelyhez hasonló érzés az autóvezetés körében nincs. Nos amit a címben is írtuk elsősorban a terepjárós játékokat szeretnénk a figyelmedbe ajánlani amelyre van egy válaszunk egy olyan ingyenes játékoldal, ahol a legtöbb ilyen játék megtalálható egy helyen. Bármilyen kocsit is keresel ezen az oldalon egészen biztosan találni fogsz neked megfelelő igényes gépet, motort vagy teherkocsit esetleg Monster Truck járgányt. Ez utóbbi olyan hatalmas kerekekkel felvértezett terepjáró, amely szinte bármilyen terepet képes legyűrni. Ezek a terepjárós játékok csúcsai, királyai vagy császárai. Egészen extrém érzés ilyen magasan ülni a kormánynál és felülnézetből lesni a közlekedés többi szereplőit és természetesen a szebbnél szebb tájakat. Minden szónál többet mond ha ki is próbálod ezeket a játékokat.
pagerank: 0
2014. Feb. 16. 21:53

Legdrágább ház a Világon

Legdrágább ház a Világon thumbnail képe
http://goo.gl/xvrRs

Hol épült fel a Világ legdrágább lakóépülete? Talán az Egyesült Államokban? Kaliforniában? Netán valamelyik távoli elhagyatott szigeten? A ház sokkal közelebb épült fel hozzánk, mintsem gondolnánk...

pagerank: 0

Farmos játékok

Farmos játékok thumbnail képe

Mindenki aki valaha járt már egy tanyán egy vidéki faluban, ahol állatokat nevelnek fel és gabonatárolóban tárolják a télire való szénát és szalmát, ahol ólban tartanak állatokat élletére magába szippantotta a vidéki táj a vidéki élet szagát akarom írni összetéveszthetetlen illatát és hangulatát, mert meg kell hagyni van neki. Ezt most semmiképpen sem perojatív értelemben kell venni, hiszen a vidék illata a frissen készült töpörtyű vagy más néven tepertő és a most töltött hurka az ami mindeki egyszer legalább ismét élőben szerene átélni. Ilyenkor elfelejti az ember fia és lánya a disznóvágás kegyetlen körülményeit azt, hogyan vágja el a háziasszony a csirke nyakát és csak a jóra a finomra és a szép emlékekre emlékszik. Aki szeretné ezt újra átélni próbálja ki Magyarország legújabb farmos játékokat gyűjtő oldalát, ahol minden egyben megvan és adott a kellemes és jó emlékek visszaidézéséhez. Ezen az oldalon válogatott jó minőségű közösségi farmos játékokat fogsz találni olyanokat, amelyek mind működnek és olyanokat, amelyek nem tartoznak a gagyi fogalmába. Sajnos sokféle farmjátékos oldal létezik de ezek többsége inkább csak a keresőmotoroknak készült és messze nem nyújtják azt a színvonalat, amely egy ilyen oldaltól elvárható a mindennapok során. Tehát aki kikapcsolódásra vágyik és virtuálisan gondozna ápolna malacokat, teheneket bárányokat és csirkéket, azonnal keresse fel ezt az oldalt és vesse bele magát egy tanyasi ember mindennapi életébe gondjaiba bajaiba éspersze érezze át ennek a szépségeit is. Ráadásul itt nem kell attól félni, hogy a főnökünk is észreveszi ha netán a munkahelyünkön játszunk egy-egy farmos fejlesztős játékkal, hiszen ezek a farmos játékok nem a facebook oldalon vannak fenn, hanem egy független diszkrét oldalon és nem küldenek felesleges üzeneteket ismerőseinknek és barátainknak netán ellenségeinknek a Facebookon keresztül, hanem teljesen csendben és észrevétlen módon lehet ezekkel a játékokkal játszani ráadásul még csak pénzbe sem kerül. Szóval ennyi szöveg után rászántad magad, akkor íme a legjobb farmos játékok oldala, ahol mára több, mint száz ingyenes gazdálkodós, fejlesztős stratégiai játék közül válogathatsz kedvedre. A játék sima egyszerű böngészőben működnek így nem kell sem letöltened sem pedig telepítened azokat. Szóval jöhet a játék? ;)

pagerank: 0

Family Barn

Family Barn thumbnail képe
http://www.familybarn.info

Szereted a farmos játékokat? Ha igen akkor érdemes végigolvasnod ezt a pár sort mert most egy olyan internetes farmos játékot mutatunk meg neked, amely kiemelkedik ebből a mezőnyből. Ez a Family Barn farmjatek, amelyet méltán lehet nevezni a világ egyik legjobb farmos játékának, hiszen itt minden adott, ahhoz, hogy a virtuális tér eme szegletében jól érezd megad. A játék talán jobb  is és érdekesebb is, mint a társai. A feladat mondhatni szokásos: termessz és gondozd a gabonaféléket, a búzát, a kölest és az egyéb növényeket, locsold ezeket rendszeresen egyrészt, hogy táplálékul szolgáljanak a ház körüli állatoknak a tyúknak, a malacnak a tehén számára és persze a bárányok sem halgatnak, hanem ők is a kajára vágynak, hiszen h nem kapnak enni és inni, akkor bizony nem lesz friss tej, amiből a tejföl a sajt és a túró készül, a tyúkok nem tojnak tojást és a malacokat sem lehet levágni ha nem érik el a vágósúlyt. Mondhatni eddig minden farmos játék erről szólt, gondoljunk csak a Farmerama játékra vagy a Farmvillre, akkor mitől több ez a játék? Egyrészt sokkal komplexebb és összetettebb a feladatod itt, mint máshol. Ráadásul a figurák is szerethetők kedvesek ez megnyilvánul a szépen kivitelezett grafikában és nem utolsó sorban a játékmenet is mondhatni remek. Sőt itt valódi ellenfelek ellen játszhatsz, összemérheted a tudásod mennyire vagy alkalmas arra, hogy elvezess egy tanyát egy távoli vidéken lévő farmot annak minden gondjával, nyűgjével és persze örömével együtt. Ráadásul ha elég ügyes vagy itt még pénzt sem kell kiadnod a játékért hiszen szinte mindent saját erőből is elő tudsz állítani, persze ehhez gondozni és ápolni kell a növényeket a terményeket időben be kell takarítanod és még jó áron értékesítened is kell a közeli piacon, hogy a kapott pénzekből tovább tudd építeni, szépíteni a farmodat a gazdaságodat. Nagyjából erről szól a Family Barn Magyarország legújabb közösségi farmos játéka, ahol már több millió ember vár Téged is, hogy bekapcsoldj Te is a játékmenetbe és összemérd a tudásodat a többi szereplővel, játékossal, mert itt a játék mögött valódi versenyzők játszanak egymással és fejlesztik fel a saját gazdaságukat, szóval minél előbb bekapcsolódsz annál több esélyed van arra, hogy Te legyél a nyerő. Gyerünk hát rajta, próbáld ki magad és legyél te a legjobb gazdálkodó a környéken!

pagerank: 0

Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc thumbnail képe
http://goo.gl/1Inv3

Szarok rá, szarok rá, hogy más mit mond, engem az érdekel, hogy itt mit mondanak rólam, mert higgye el, én vagyok annyira önérzetes, meg én alföldi származású vagyok. Demján úr a szomszédom, Sanyival nekem nincs semmi. Csányi úr is támogat. Most csak 8 milliárdot kap a Puskás Akadémia 10 milliárd helyett...

pagerank: 0

A leghosszabb hidak Európában

A leghosszabb hidak Európában thumbnail képe
http://goo.gl/tB9Ck

Európa leghosszabb folyami hídja Portugáliban létesült még 1998-ban ez a Vasco da Gamma híd, amely a Tejó folyó felett ível át. A leghosszabb tenger feletti híd pedig Dániát (Koppenhága) köti össze Svédországgal (Malmö), azaz tágabban nézve pedig Skandináviát Közép- és Nyugat-Európával..

pagerank: 0

Monster High figurák a Szörnysuliból

Monster High figurák a Szörnysuliból thumbnail képe
http://www.szornysuli.hu

A Szörnysuli a 2012-es évben elindult mesefilm vagy rajzfilm sorozat, kicsit talán már annál is több, bátran nevezhetjük a 2012-es év új őrületének, ugyanis a Monster High egy újfajta marketing stratégiát választott: az első epizódokat ingyenesen tette elérhetővé az internet legnagyobb videómegosztó portálján a Youtube-on. A sorozat főszereplői, mesehősei: Draculaura,  Clawdeen Wolf, Frankie Stein, Deuce Gorgon, Cleo de Nile és még jó pár egykor ijesztő, rémisztő figura vagy Monster High baba. Az egész mesetrténet az iskolában zajlik, ahova ez egykori rémísztő figurák gyermekei járnak. Persze mindennapi életük során sok-sok elképesztő és vicces szituációba kerülnek, mosolyt fakasztva gyermekek és felnőttek arcára egyaránt. Ugyanis ezen gyermek szörnyek a suli iskolásai korántsem olyan rémísztőek, mint egykori elődeik, hiszen sok esetben esetlenek, mókásak azaz, sokkal inkább szerethető hétköznapi figurákká váltak. Talán ez is az oka a rajzfilmsorozat korlátlan népszerűségének. Ráadásul, ezek a figurák mostantól akár meg is vásárolhatók az interneten mégpedig a szornysuli.hu oldalról, ahol Magyarországon rendkívül kedvező árakon vásárolhatók meg a világszerte népszerű és tréfás Monster High játékok. Szóval le ne maradj már most izzíts be magadnak egy mókás figurát a Szörnysuliból, mert hamar el fogják kapkodni barátaid, osztálytársaid és ismerőseidet.

pagerank: 0
2012. Sep. 27. 20:47

Felnőttképzés OKJ képzések és tanfolyamok

Felnőttképzés OKJ képzések és tanfolyamok thumbnail képe
http://kepzes-tanfolyamok.blog.hu

Tanfolyamot vagy képzést keresel Budapesti avagy vidéki helyszíneken? Felvételiztél mostanság de nem vettek fel semelyik felsőoktatási intézménybe: Főiskolára vagy Egyetemre, de addig is amíg a következő felvételire készülsz szeretnéd továbbképezni magad? Budapesti tanfolyamot keresel, de nem tudod hol találod meg ezeket a képzéseket és szakképzéseket egy helyen? Szakamát szeretnél tanulni, amellyel el tudsz helyezkedni belföldön vagy külfödön? Németországban vagy Ausztriában esetleg Angliában azon is belül Londonban keresel állást, de nincs meg a megfelelő OKJ szakképesítésed? Akkor nézz körül Magyarország legteljesebb képzési kínálatában, ahol minden bizonnyal megtalálod a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot vagy képzési formát. Érettségi előtt állsz, de nem vagy biztos a tanulási módszerekben nem vagy elégedett a hazai oktatási rendszerrel és szeretnéd iskolán kívvüli tanfolyamokkal vagy magántanár segítségével továbbfejleszteni a tudásod? Budapesti tanfolyamok egy helyen. Ha nem tudod, hol keress tanfolyamot vagy képzést ajánluk ehhez neked pár oldalt, ahol akár ECDL tanfolyamokat vagy hivatalos OKJ képzéseket találsz megy egy helyen. Szerte Magyarországon megyék és települések szerinti bontásban, mindezt egy helyen, ahol válogathatsz a legjobb oktatási intézmények és tanfolyamszervező cégek kínálatával. Amennyiben munkádhoz, vagy üzlet esetleg vállalkozás elindításához vagy bolt nyitásához keresel kötelező hivatalos OKJ tanfolyamot, akkor ezt az oldalt érdemes megnézned, ahol szintén országosan a lakó helyednek megfelelően találhatsz neked tetsző képzést kedvező árakon. Mert Magyarország letejesebb képzési kínálatát egészen biztosan ezen az oldalon találod meg, ahol a tanfolyami kínálatok, legyen szó felnőttképzésről vagy továbbképzésről, szaktanfolyamokról esetleg szakirányú képzésekről, mindezt egy helyen a legteljesebb formában egészen biztosan itt találod meg.

pagerank: 0

Grundfos Szivattyú

Grundfos Szivattyú thumbnail képe
http://www.grundfos-szivattyuk.hu/

A legjobb minőségű búvárszivattyúkat ömtözéshez és egyéb tevékenységehez a szakértők egyöntetű véleménye alapján úgy tűnik a mai napig a Dán tulajdonban álló Grundfos cég állítja elő. Talán nem véletlen ez, hiszen a cég, amelynek többségi tulajdonosa a cég családi tualjdonosai által alapított Alapítvány áll, amely működése során kiemelt figyelmet fordított a tecnikai eszközök fejlesztésére és folyamatos jobbítására, míg terepjáró esetén a Mercedesz és a Toyota márka esetleg a Nissan vagy a Land Rover ugrik be, addig a tömegek számára a szivattyúk koronázatlan királya talán elsöprő többségben a Grundfos márka jelenti. Legyen szó búvárszivattyúról, házi vízműről vagy netán keringető szivattyúról vagy önfelszívó esetleg komolyabb a vízművek, gyárak intézmények által használt komolyabb eszközökről, talán ki lehet jelenteni, hogy mindegyik márka közül a Grundfos termékei amelyek vezetőek mind minőségben, mind pedig megbízhatóságban. Esetleg sokan nem is tudják azt, hogy Európában egyik legnagyobb szivattyúgyára a Grundfosnak Magyarországon található, amely folyamatosan fejleszti tovább a gyártókapacitását. A magyar munkaerő amelett, hogy európai viszonylatban olcsó, nagyon hatékony kreatív és szakmai tekintetben is fejlett ezért is esett talán a dán szivattyú gyártó cég választása Magyarorszára. Ahol a fűtési szivattyúk mellett vezető minőségű önfelszívó és búvárszivattyúkat állít elő, nem beszélve a Grundfos ipari szivattyúkról sem. Szóval aki hosszabb távra keres komoly és megbízható márkát mindazoknak a Grundfost nyugodt szívvel ajánlhatjuk

pagerank: 0
2012. Aug. 05. 20:06

Magyarország szereplése az Olimpiai játékokon

Magyarország szereplése az Olimpiai játékokon thumbnail képe
http://goo.gl/DZ9LA

Magyarország az olimpiai játékokon először az első, 1896-os nyári játékokon vett részt, és majdnem az összes nyári illetve az összes téli olimpián indultak versenyzői. Az 1920. évi nyári olimpiai játékokra nem kapott az ország meghívót, mivel az I. világháború vesztesei között volt. Pedig ez lett volna a magyar olimpia: a rendezés jogát Budapest nyerte el, a háborús vereség miatt szállt át a jog később Antwerpenre. 1984-ben a Szovjetunió nyomására csatlakozott a szocialista országok bojkottjához, emiatt nem vett részt a Los Angeles-i olimpián.

pagerank: 0

Öltöztetős játékok lányoknak

Öltöztetős játékok lányoknak thumbnail képe
http://www.oltoztetos-jatekok.org

Ilyenkor nyáron a lányok inkább vetkőznek mint öltöznek a fiúk és a férfiak nagy örömére, azonban a lenge öltözet is lehet csinos és elegáns, kipróbálhatod magad ezen a lányos játékokat gyűjtő oldalon mennyire lennél jó stylist magyarul talán nehéz is leírni a fogalmat talán divat tanácsadó? Szóval keresd fel a legjobb ingyenes öltöztetős játékokat gyűjtő internetes odalt, ahol kedvedre válogathatsz a jobbnál jobb érdekesebbnél érdekesebb böngészőben játszható játékok közül. Persze a játékoldal más érdekességet is tartogat a csajok és a hölgyek részére mivel rendkívül sok hírességet is fel lehet öltöztetni ki lehet sminkelni legyenek ők énekesnők színészek vagy színésznők vagy egyéb celebek. Őket is saját ízlésed szerint ruházhatod fel vagy elláthatod mindenféle kiegészítővel: cipővel, szíjjal, nyaklánccal kistáskával vagy karkötővel. Nincs semmi elvárás találd meg a te ízlésed szerinti összhangot és játssz a kedved szerint ezekkel a csajos internetes játékokkal. Sok esetben a végeredményt azonkívül, hogy meg tudod nézni akár ki is nyomtathatod, megmutathatod a Papádnak vagy a Mamádnak. Nagyon jó szórakozást kívánunk neked ezekhez az ingyen játszható öltöztetős játékokhoz!

pagerank: 0

Focis játékok ingyen

Focis játékok ingyen thumbnail képe
http://www.focis-jatekok.com

Talán senki sem akar pálcát törni a magyar foci mellett, de egy biztos azt el kell ismerni, hogy a múltban a magyar labdarúgás kiemelkedő volt. Sajnos mára ennek se szeri se nyoma, bár vannak kiemelkedő játékosaink a Nyírségből származó Dzsudzsák Balázs vagy az ukrán származású Koman Vladimir esetleg az ifjú csatár titán Szalay Ádám, de sajnos az utóbbi évtizedekben egyetlen magyar válagatottnak sem sikerült kikerülni nívós Európa vagy Világbajnokságra. Ezért talán egy kis vigasztalást nyújtunk ezzel az online focis játékokat gyűjtő oldallal, ahol bárki kedvére játszhat kedvenc csapatával és még a magyar válogatottat is sikerrel viheti egy egy nemzetközi tornán. Szóval, aki szeret játszani és kedveli a futballt próbálja ki ezt a remek játékoldalt és játszon a jobbnál jobb érdekes és izgalmas focis játékokkal amelyek mindegyike teljesen ingyen van

pagerank: 0
2012. Jul. 13. 17:34

A legdrágább óra a Világon

A legdrágább óra a Világon thumbnail képe
http://goo.gl/DHMjF

Íme az egész Világ 10 darab legdrágább órája. Ezek közül pár remekmű már az ékszer kategóriába tartozik, de az ékszerek között is igencsak borsós árcédulával  rendelkeznek (rendelkeztek) ezek az órák, amelyek a legdrágábbak az egész Földkerekségen.

pagerank: 0

Foci EB 2012 eredmények és menetrend

Foci EB 2012 eredmények és menetrend thumbnail képe
http://goo.gl/f1LB2

A 2012-es labdarúgó-Európa-bajnokságot Lengyelország és Ukrajna közösen rendezte meg 2012. június 8. és július 1. között. Lengyelországban Varsó, Gdańsk, Poznań, Wrocław, Ukrajnában Kijev, Harkov, Doneck és Lviv városa rendezett mérkőzéseket. Ukrajna válogatottja először vett részt Európa-bajnokságon. Ez az Európa-bajnokságok történetének 14. tornája.
Spanyolország a címvédő. A selejtezőkön 51 ország válogatottja vett részt, innen 14 csapat jutott ki az Eb-re. A döntőben csatlakozott a két rendező ország, így összesen 16 csapat vett részt a végső küzdelemben.

pagerank: 0
2012. Jun. 11. 01:34

A legismertebb márkák a Világon

A legismertebb márkák a Világon thumbnail képe
http://goo.gl/KMAvG

A 2011-es év legjobb, legértékesebb vagy éppen a legismertebb márkáinak TOP 100-as listája:

pagerank: 0
2012. May. 17. 22:11

Utcakereső


MÁV menetrend

            
            

Cégkereső

Név kezdete:

Találatok max:
 

ATM kereső